084: Kattrasism.

Under min senare tid här i världen har jag märkt någonting som tar en allt för liten plats i dagens världspolitik. Detta gör att många inte ens tänker på den, inte ens ser den som något existerande alls. Det vi nu talar om är självfallet Kattrasism.

En människa som är bra på att öppna andra människors ögon gällande kattrasism är allas våran Ronny. Detta beror, iallafall lite, på att hon själv är en kattrasist. Ja, just det. Hon accepterar inte alla katter, hon låter inte alla katter ta del i hennes liv. (Alltså, katter som kan ta del i hennes liv, katter som vill, som försöker ta del i hennes liv. Vi förstår att nakenkatterna i Kina ej har någon del i hennes liv.) Hon var faktiskt på Cypern för ett tag sedan. Där, på Cypern, fanns det två katter som försökte ta sig in i hennes liv. Den ena öppnade hon verkligen ögonen för och hennes syster döpte den till Jasper. Denne Jasper kelade hon med dagarna i ända, hon fick inte i sig någon mat på en hel vecka. Det fanns dock också en andra katt, en katt som varje minut, varje sekund Jasper och Ronny låg där och kelade trånande försökte ta sig in i Ronnys blick. Som gång på gång blev avvisad, som varje natt gick hem ledsen. Som varje morgon gick dit igen, med hopp i ögonen. Hopp i ögonen som snart blev släckt, av Ronnys ignorerande. Visst.. Han, katten, fick ett namn: Edward. Ett mycket icke-betänksamt namn, då Edward är det första namn man tänker på när man tänker på ett killnamn. Så det är inte mycket att skryta med.

"Men han var ju ful!" försöker nu Lisa (Ronny) förklara sig med. Det var nämligen så att hans huvud var alldeles vitt, och så hade han en brun fläck på näsan. Detta tolererade ej Lisa och nu har Edward men för livet. Pga henne.

 

Kattrasism är någonting vi alla behöver motverka. Tillsammans.


083: Läskiga nallar med bara ett öga.

Egentligen är alla nallar läskiga, då de har båd ögon och näsa. Öron och mun. Men ändå bara sitter de där, stumma och stilla. Man får en känsla av att de sitter där, med massor av hemlig information i huvudet. I sina hjärnor. För vem har någonsin bevisat att nallar ej är vid liv? Visst, de kanske inte har något liv, men de kan mycket väl leva. Vem har egentligen ett liv om de bara sitter där och tittar? Nej, just det.

Alltså är nog varje nalle här i världen en del av en jättestor spionorganisation som samlar in så mycket information som möjligt om det mänskliga släktet. Man skulle kunna likna dessa nallar med de vita mössen.

Enligt många kanske lite av läskigheten beror på att ena ögat är borta, men det är faktiskt endast till vår fördel. Det säger sig självt att ens synförmåga försämras gravt om man blivit av med sitt ena öga. Likaså gäller det med nallar. De kan alltså inte samla in lika mycket information om mänskligheten som de "vanliga", tvåögonhavande nallarna kan. Ändå bör vi frukta dem. En hel del. Skratta bäst som skratta sist.


082: Om hur våldsam Berra är.

Att Berra är våldsam, det vet vi alla. Detta inlägg är (/kommer att bli) mer inriktat på hur våldsam Berra är.



Berra är oerhört våldsam.



..


WTF? Vilka ord är ordet oerhört uppbyggt av? Det är helt jävla ologiskt! Finns det ett ord som heter erhört? Nej.. Alltså. Så det borde vara uppbyggt o-er-hört.

..

 Jag kom på det! Alltså. Det betyder att det är så otroligt att vi ej hört någonting liknande förut! Ej blir till O, vi blir till Er (alltså, det är de som säger det. Vi säger Er till dem, så det blir rättvist.) och hört blir till.. Hört! WIE.


Berra är iallafall oerhört (ohyeah!) våldsam, och det kommer att straffa henne en dag. Eller två. Tre. Så du borde se upp, Berra. Janne kommer att hämnas.


081: "Jag har kört ett frustrerande men episkt spel som jag nu ska blogga om."

Sidan man möts av när man skall in i spelet är inte vidare rolig. Den är inte färgglad på något vis och inte heller utsmyckad på något annat vis. Denna sida följs av en allt för lång introduktion som de flesta inte orkar läsa, då den är så otroligt lång och inte heller är av något vidare fint typsnitt. 

Eftersom de flesta, som sagt, inte orkar läsa introduktionen blir spelet väldigt svårt när man väl kommer in där. Man förstår ej vad man skall göra. Det är nu de flesta ger upp.

De som försöker ett tag till förstår vad det hela handlar om och klarar sedan level ett utan några speciella problem. Level två är dock trettiotre gånger så svår som level ett och det är efter ett tags förvirring inne där som de flesta av dem som inte gav upp innan level ett ger, just, upp. 

 

Jag var en av dem och kan därför inte skriva mer om spelet. Om du vill veta mer, fråga Larsson! (http://mupp-bloggen.blogspot.com)

 

Här har ni spelet: http://zachtronicsindustries.com/pivot/entry.php?id=68


080: Lasses framtida glassmaffia.

Lasse har alltid varit en liten mystisk filur då hon har ypperligt konstiga, men ack så lustiga, intressen. Hennes kärlek till glass har också ledit till en kärlek till Italien. Förutom all pizza, pasta och pesto detta innebär har det också fört med sig en kärlek till maffian.

Än så länge är maffialivet i Sverige inte något vidare stort eller erkänt, ännu. När Lasse föddes för fjorton år sedan var det inte bara Lomma som sattes i gungning, hela Sveriges säkerhet följde med. Hur Lasse blev så pass inriktad och hängiven till glass som hon är vet vi ej säkert, men det kan självklart ha berott på värmeslag av allt datorsittande och mangaläsande. Vid sådana tillfällen behöver man någonting kallt.

För att få fler tillfällen att äta glass med sin framtida glassmaffia flyttar allas våran Lasse så småningom till Italien, det är då inte tillräckligt varmt för glassätande i överflöde i Lomma! Då, om några år, kan Sverige pusta ut igen. Då är vi åter igen i säkehetens, Spidermans, händer. 

 


079: Vargar.

Vargar är några riktigt mystiska varelser. Folk brukar klassificera dem som djur, alltså att de lever. Men själv tror jag att de gör så mycket mer än lever. De lever något ypperligt, de lever på någon grad så mycket högre än vad vi någonsin skulle kunna förstå.

För visst är det mystiskt.. Kanske är vargen du nyss såg i skogen egentligen ingen varg? Kanske är det din granne? Kanske är din granne en skepnadsskiftare? För visst måste man koppla så många inlägg som möjligt till Twilight?

Dessa är i sådana fall spioner, då de tänker tillsammans på en mycket hög nivå. Därför kan de tillsammans ses som ett mycket högt väsen. Någonting högt vi ej kan kontrollera.

I vilket fall som helst är de riktiga vargarna det vi tror att de är, för om de är vargar så är de ju vargar. Det mystiska, det läskiga, är att vi inte riktigt vet vilka som är vargar och vilka som.. inte är vargar. Vilka som är skepnadsskiftare. Sedan när de skiftar form är de helt plötsligt blottare också, för vem orkar bära med sig kläder när man är i vargform? 

 


078: IRC.

IRC är ett väldigt bra sätt att chatta på. Man är inne i en kanal, där man kan vara i princip hur många människor som helst. Det finns väldigt många olika kanaler, exempel på sådana är bl a #picknick, #welcome och Rebecka-lover. En viss kotte anser IRC vara bättre än MSN. Hans enda vettiga argument till detta oroväckande påstående är att det, på IRC, finns botar. Sedan säger han att man skall tänka på HotBot. Kotte verkar gilla HotBot ganska mycket, hosthost.

 

Iallafall, så är inte IRC bättre än MSN. 

Kottizen säger:

Enklare, just clean chat, mycket bättre för många personer, bottar mm


Dags att motargumentera.

Enklare? Nej, hur många gånger kommer det inte upp något i stil med Nicket <dittnick> är redan upptaget (vilket det inte är), välj ett nytt?! När man sedan skriver in något annat slutar kanalen plötsligt att fungera.

Just clean chat? Nej, nej, nej, nej. Där är ju fan smileys.

Mycket bättre för många personer? Vad grundar du det på? Du är ju den person som varje gång man bjuder in dig i en storkonversation sticker. Har du ens upplevt en storkonversation på MSN?

Bottar? Ja? Vadådå? Det finns bottar på MSN också, så det så. SmarterChild kommer alltid att vara smartare än HotBot.

 

Något annat som är väldigt dåligt med IRC är att man inte kan bjuda in människor. Allt folk som är i chatten är alltså där frivilligt.. Buhu! 

Och så finns det så många olika IRC-program så att man blir alldeles förvirrad. Som om inte det vore nog kan man inte heta någonting med ÅÄÖ/åäö eller med mellanrum. Eller några andra sådanadär skumma tecken som är mycket användbara.

På IRC kan man inte spara smileysar, där är bara sådana fulafulafula som kom dit automatiskt. Det är egentligen bara Pacman-smileysen som är åt det fina hållet.

På IRC får man inte skriva med CAPS för mycket, iallafall inte på Kottnet. Tråkigt.

Ibland är där skumma typer på Kottnet som bara kastar ut folk hela tiden. Dessa skumma typer tjatar hela tiden om någon 30-regel och så är de typ schizofrena.. För alltså, det är egentligen bara en person.

 

Internet Relay Chat står det för, förresten.

 


077: Radioisotopgeneratorer

Vad är en radioisotopgenerator? Det skall vi nu tillsammans komma fram till. Här och nu.

Först delar vi ordet, så att vi får varje litet delord för sig. Då blir det Radio - isotop - generator (ja, det är enklare om vi tager det i singularis).

Vad är en radio? En radio är någonting man kan lyssna på. En radio tar upp signaler i luften som sänds ut ifrån olika radiostationers sändare. Du vet vad en radio är.

Vad är en isotop? Ett grundämne har olika versioner av sig. Tror jag. De har olika många av någonting, men är fortfarande samma ämne.

Vad är en generator? En generator är någonting som räknar ut någonting.

 

Så vad är en radioisotopgenerator? Vid det här laget är det ganska solklart vad en sådan är. DZZZZPFCKH.... PLING! Det är vad det är. Ett sådant namn har den för att den existerar även i andra universum. I parallella universum. I parallella universum är allt precis likadant som det är i detta universum just nu, men just det universum ordet kommer ifrån felprogrammerades.. Så de talar ett helt annat språk. Detta har såklart ställt till det för oss andra, vanliga, universum då ingen nu förstår vad en radioisotopgenerator är för något. 

Det enda vettiga svar jag nu kan komma med är 42. 

 

Välkommen tillbaka, Lisa.


076: Haven.

Jag gillar inte havet som omger Storbrittannien. Om detta vatten ej funnits hade man kunnat gå till England. Och så skulle man kunna gå till Mexiko för att hämta äkta vanilj. Om man fortsatte, alltså. Efter England. Vilket ingen skulle vilja göra då England är perfekt. 

Så utan haven hade vi inte haft någon vanilj här. Så ni får helt enkelt välja själva, att kunna gå till England eller att kunna kränga vanilj? Time to vote!


075: Killar.

Ett skumt ämne av en skum person.

 

Pojke
(Omdirigerad från Killar)

Pojke är ett barn, en ungdom, manlig, människa, till skillnad från en flicka, som är en ung kvinnlig människa. Det finns fler pojkar i världen än vad det finns flickor, för varje 1000 flickor som föds föds det hela 1050 pojkar. Detta gör att det efter ett tag finns mycket fler pojkar än flickor i världen. Det är då homosexualitet uppstår. Inte.

Pojkvampyrer är fina människor. 

 

Hejdå pojkar och flickor.


074: Failure.

Invalid File Format. (Error=8004022F)

 

o________O


073: WoW.

World of Warcraft är djävulens påhitt. Alltså, om djävulen bara har ett existerande eget påhitt i världen, då är det självklart World of Warcraft.

För kolla.

Vad får halva världens befolkning att sitta inne en solig dag (då man borde vara ute)? WoW.

Vad fick halva Sveriges befolkning att ej rösta i Europaparlamentsvalet, om inte.. WoW!!

WoW är ett jävla lurendrejeri, något så jävla överskattat.. Det får bara små tyska ungar att slå isönder sina tangentbord (man vet aldrig vad som hände efter den där videon, hela ungens hem kan nu vara förstört). WoW kostar pengar, mycket pengar.. Varför? Nej, just det. Så jävla roligt kan det ej vara, det kan i vilket fall som helst inte vara roligare än TEEWORLDS som förfasicken är helt jävla gratis. 

WoW består av våld, mycket våld. Om en unge sitter inne och spelar ett våldsspel dagarna (och nätterna) i ända kommer detta troligtvis utvecklas till något mycket dåligt. Ungen kommer troligen bli en mycket våldsam unge även i det verkliga livet.

Och så, ja. Det räckte väl. Och nej, jag har aldrig spelat WoW. Och ja, detta inlägg blev helt jävla fail men ni förstår säkert vad det hela går ut på.

Och ja, det var säkert någon liten valrättig människa som sket i att rösta pga WoW.

Bah-bye!

 

WOOOOOOOOOOOW.


072: <3

Detta inlägg är en protest, en protest mot Bengans protest mot internethjärtan. Bengan anser sig vara så pass högt uppsatt att hon kan avgöra om saker skall förbjudas eller ej. Nu är hon mitt uppe i en förbjud internethjärtan-kampanj. Som tur är är hon inte så högt uppsatt så att hennes åsikt om detta ämne verkligen gör någon skillnad, så ni behöver ej vara oroliga.

Jag är dock helt emot Bengans åsikt gällande internethjärtan. Internethjärtan bör ej förbjudas för att:

- Har du sett fjortisarnas kommentarer till varandra på bilddagboken? Just det, 70 procent av dessa består av internethjärtan av olika slag.. Om du hade fått som du vill, Bengan, hade internet blivit så mycket mindre på grund av stor minskning av teckenanvändning på bilddagboken. Uhmn, detta argument spårade ur. Skitit.

- Alltså. Internethjärtan uttrycker någonting kärleksfullt, världen behöver mer kärlek.

- Tänk dig att en liten Palestinier börjar skicka internethjärtan till en Israel. Om detta sedan sprider sig kan det utvecklas till en fred mellan de två.. eh "länderna".

- Glass är gott.

 

Bengan. Erkänn att det räckte för att få din kärlek till internethjärtan att spira igen!


071: Smutsen på informationsskyltar.

Informationsskyltar är för det mesta skyltar av dess allra viktigaste sort, sådana skyltar skall synas. Deras uppgift är att informera, meningen med dem är att folk skall se.

Självklart kan ingenting alltid hållas helt rent, inte heller dessa skyltar. Det finns dock en punkt då smutsigheten på ett föremål går över gränsen, den är då för smutsig. När en informationsskylt når denna gräns kan den ej längre sköta sitt jobb som informerare, som upplysare. Utan dessa färdigheter fungerar ej informationsskylten som den är menad att göra, att sköta sitt jobb är bra. Det skall man göra. Därför är (allt för) smutsiga informationsskyltar ej någonting positivt.


070: Det läskiga i att skaka en läskflaska och sedan öppna den.

Det finns mycket roligt med att skaka en läskflaska för att sedan öppna den, skum är roligt. Det är roligt när det sprutar åt alla håll och man känner hur det blir mindre och mindre kvar till en själv.. Man känner att man delat med sig, delat med sig av det goda. Till det utom, till allmänheten. Till materiel. Till gräs, till blad och till de små koldioxidpartiklarna i luften. Till de små kvalsterna på marken, till molnen som snart kommer taga upp lite av just den läsk du precis sprutat ut. Det är en trevlig känsla, det där. 

Detta inlägg skulle dock handla om det läskiga i att skaka en läskflaska och sedan öppna den. Självklart är allt väldigt läskigt då det är just läsk vi pratar om, men läskig är också ett adjektiv. Ett inte så positivt sådant.

Så vad kan vara läskigt med att skaka en läskflaska och att sedan öppna den? En väldigt törstig person skulle kunna känna att den läsk man sprutade ut gick helt åt spillo. Det finns också de människor som inte gillar läsk överhufvudtaget, och varför skulle dessa människor ens gilla att hålla en läskflaska i sina händer? Det finns också människor som är allergiska mot olika material, läskflaskor är alla gjorda av något material.


069: Överdriven förtäring av druvsocker med mangosmak.

Gott? Ja.

Mättande? Typ. (Ja.)

Får man snabbt energi? Ja.

 

Så varför inte? Varför inte göra överdriven förtäring av druvsocker med mangosmak till en vana? Nej, precis. Precis. Precis. Hrmpff, ja. Nu blev detta ointressant då det inte finns några motargument.. Vänta lite.

Jag verkar inte hitta någon motargumenterare. Det behövs nu hjälp från högre krafter. KPwebben.

 

Amen, vafan. >.>''' Nej, det finns verkligen ingen som kan säga någonting dåligt om Överdriven förtäring av druvsocker med mangosmak. Skam på er!


068: Bob.

Minns ni inte Saften man skulle blanda med mjölk istället för vatten?

 

Det gör inte jag heller, men jag har pratat med någon som minns. Janne. Lasse 3 eller 4 eller w/e. 

Bob är i vilket fall som helst ett saftmärke. För något år sedan cirkulerade en trend i Lomma, trenden innebar att man blandade denna Bob-saft med mjölk istället för vatten. Jordgubbe var inte så hemskt, men apelsin.. Usch!

I detta inlägg ombades jag också nämna att Skåne är flummigt bra (o.O) och att Berra för det mesta är allmänt otrevlig mot Janne. Hejdå!

 


067: Edward Collen (eller vad han heter) är sjukt FUL:...............

Ah, så felaktig. Så felaktig.

Både stavningen, meningsuppbyggnaden och det Özgün försöker framföra med denna mening. Varför sade han då så? 

Jadu, kanske beror det på avundsjuka. Vad jag vet så är inte Özgün någon tankeläsare. Det kan också bero på saknad av Lisa (Ronny). Vi får hoppas att han inte hinner göra allt för sjuka saker innan den tjugonde, då Lisa åter entrar Sverige.

Att han med sin åsikt endast utgår från ett YouTube-klipp bevisar också en del ovisshet.

 

EDIT: Rubriken blev inte riktigt som den var tänkt, då det per automatik raderades ett antal blanksteg för mycket.


066: Stockholm.

Detta inlägg skall inte bli alltför långt eller på något som helst sätt gå in på mina åsikter om Stockholm och stockholmare, då hade Bengan blivit arg.

 

Stockholm är, vare sig vi vill det eller ej, Sveriges huvudstad. I Stockholm dödas fåglar lite då och då (pga Bengan) och Stockholm är nu osäkert, inte bara för fåglarna (pga Lasse).

Ja, ni läste Lasse. Lasse befinner sig nämligen just nu i ett regnande Stockholm.

 

Hej.


065: Sommar.

Sommar är ett hatvärt fenomen. 

Okej, inte själva sommaren i sig.. Det  är ju ganska skönt med värme och sol, med grönska och blad. Ehe. Det är sommarlovet som är tråkigt.

Det är för långt. Alldeles för långt. Detta resulterar i att man inte har någonting att göra.

Uppskattar sommarlovet gör man egentligen inte mer än den första och den sista veckan. Lov borde högst vara en vecka långa. Det är lagom. En vecka lite då och då, lite oftare. Det hade varit skönt.

Våren är bäst, hej hopp.


064: Für les Curråsys'es.

Mjao
 Jag är en katt
 Kvack 
 Jag är en anka
 Pip
 Jag är en kyckling
 Puss 
 Jag är din maka

 

Det är Sallad, M1 Curråsys, som knepat ihop denna mycket fina dikt. Inte visste vi att hon var så poetisk! Denna dikt har nu blivit Makasläktets, familjen Curråsys, nya talspråk. Den nya nationalsången utan melodi. 


063: En homofobs väg till mataffären.

Noll igår, dubbelt upp idag.
En homofobs väg till mataffären kan självklart vara olika lång, beroende på vilken affär denne väljer. Ibland kan det heller inte finnas några andra val än till en affär väldigt långt bort. Då blir homofobens väg väldans lång.
Ju längre väg, desto större risk (ifrån homofobens synvinkel) att stöta på en homosexuell. Dock tror jag ej att en homofob alltid kan se skillnad på en homosexuell och en heterosexuell då det egentligen inte finns några större yttre skillnader. Detta är bara fördomar från homofobens sida.
Homofoben kan dock ha en stereotyp i huvudet, om hur en homosexuell ser ut. Även om denne inte alltid är sann, kan homofoben skrämmas väldigt om den stöter på en sådan typ (som inte alls behöver vara homosexuell egentligen). Detta kan göra att homofobens väg till mataffären kan vara en fotgängarrunda fylld med rädsla, en hemsk upplevelse alltså. För att förvandla detta till en bättre upplevelse kan homofoben lämna sina homosexuella fördomar hemma.

062: Juver.

Ja, juver. Just det.
Alla vet vad juver är.
Jamen, alltså. Ja, nu vet jag också. Juver är mycket användbart, utan dem skulle man inte kunna utnyttja kornas levnad på samma sätt som man i dagens samhälle gör. Och inte heller skulle de leva alls så länge som de gör idag, pga tyngd från den växande mjölkbulan.
Så, alltså. Det är världens juvrars förtjänst att vi idag lever. Inte hade vi överlevt en dag utan mjölk.

HEJ PÅL!

061: Gurkan i cheeseburgaren.

Bengan är en sådan där jobbig människa som skiter i att äta gurkan i hamburgaren. Istället plockar hon bort den och slänger den på första bästa nollåtta. 

Likadant är det dock inte med cheeseburgare då en cheeseburgares delar är extremt ihopklistrade av osten, därför kan man ej taga bort gurkan innan ätning. Då blir Bengan tvungen att äta åtminstone lite av den. Snyft. 

 

Det händer mycket hemskare saker i världen. Hejdå!


060: Att knäppa med fingrarna.

Det är en konst. Ni som kan det borde vara glada, lyckliga. Nöjda med era liv. 

Jag har aldrig förstått hur man gör, skall man använda pekfingret eller ej? Det känns som att det SKALL kunna bli ett.. fylligare ljud om man använder pekfingret.. Men nähä. Kanske inte. Men alltså, om man bara använder sig av tummen och långfingret.. Hur når man? Då nuddar bara fingertopparna varandra. 

Vart själva ljudet kommer ifrån är en gåta i sig, fingrar är ju mjuka. Om två mjuka saker stöter in i varandra, då uppstår det inget ljud. Det är sant. Har du någonsin hört ljudet av två krockande kuddar? Nej, just det. Inget ljud uppstår. 

Hur man visslar förblir också en gåta. 

 

PS. Bengan är proffs både på att vissla och att knäppa med fingrarna. 


059: Bengan.

Eftersom Bengan är en så pass inflytelserik person har hon nu lyckats tjata till sig ännu ett inlägg. På samma dag.
Det finns säkert mycket att skriva om Bengan, något allt för smart har dock inte korsat mina hjärnhalvor just nu.

Bengan gillar talet tjugofem. 25. Ett fint tal, fyller år gör hon den tjugofemte april. Bengan går inte på Karolinaskolan, det är Helga som gör det. Bengan går på Vittra. Ola går inte på någon av dessa skolor, utan på en helt annan skola. En snobbskola, Bengans grannskola. Helga går inte heller på Karolinaskolan, han går på Katarinaskolan. (Hejdå.)

Bengan älskar sin musiklärare väldigt mycket och sockervadd gillar hon också en hel del. Dessutom har hon en förkärlek till kor, med denna som grund har hon kommit fram till att kor råmar i sömnen.


Hajjda! (Bengans standardavskedsfras.)


058: Bengan.

Det var en gång en sjuårig liten Bengan som var på väg, skuttandes, till skolan för att möta sin första skoldag. Hon kände ingen i denna klass och inte heller hade hon med sig någon nära anhörig. Lika glad var hon för det.
Ett sista skutt tog hon för att sätta ned foten på skolans dörrmatta, brun och svart var den. Förundrad över färgernas kontrast stod hon i fem minuter stirrandes ned på sina fötters markfäste. Snart steg huvudet upp igen. Bengans blick möttes nu av en spinkig blond pojkes vars namn Bengan senare skulle få veta vara Ola. Just då tänkte Bengan inte mer på det.
Nu var det dags för namnuppropning, det var nu Bengan blev medvetande om Olas namn. Olas mamma, som följt med Ola denna mycket speciella dag, gick fram för att fylla i en nära anhörig-blankett.
Olas efternamn började på A, Bengans på H. Så snart var det dags för Bengan. Nu blev det komplikationerna som härskade. Bengan hade nämligen inte med sig någon nära anhörig, vilket Bengan nu ångrade djupt. Aldrig i sitt sjuåriga liv hade Bengan ångrat någonting såhär djupt. Vid det här laget hade Ola hunnit ut i kapprummet, för att hänga upp sin nymålade namnskylt och för att senare gå hem. Med sin mamma, som fortfarande stod inne i klassrummet, väntandes på Ola.
Det var nu någonting hände. Det hände. En tanke korsade Olas mammas vänstra hjärnhalva för att sedan fortsätta till den högra. När den kommit fram till örat var hon redan framme vid katedern. Hon fyllde i Bengans nära anhörig-blankett. Det var då Bengan fick upp ögonen för Ola, pojken vars blick tidigare mötte hennes. Det mindes hon nu.
Ola kom dock inte tillbaka nästa dag, inte heller hans mamma. Någonting alltför allvarligt hände inte med Bengan så Olas mamma blev inte heller uppringd.
Bengans känslor svalnade dock aldrig; än idag, sju år senare, stalkar hon honom fortfarande. Den sportige killen som inte alls ser så värst sportig ut och troligtvis bara sportar som tidsfördriv.

Det sorgliga är, att han inte ens känner igen henne.


057: Mullvadskatten.

Mullvadskatten.

Marsvinskatten. Bestämd form. Alltså finns det bara en Marsvinskatt. En.
Detta leder till ett visst förvirrande gällande hens namn, vissa gånger blir den kallad Marsvinskatten.. Andra Mullvadskatten. För någon minut sedan blev den dock officiellt döpt till Mullvadskatten, vilket nu är det enda rätta.
Skaparen till denna skapelse, allas våran Bengan, skapade denna skapelse under en oerhört tråkig lektion som handlade om olika författare. Busiga Bengan skapade då Marsvinskatten (numera Mullvadskatten).

Hjälp oss att få Mullvadskatten till makten. Till makthavande över vår Jord.
På Bengans bilddagbok kan man finna en tutorial på hur man ritar Mullvadskatten, gå in där och lär dig. Senare är det bara att fylla alla världens hörn och papper med denna oerhört förtroendeingivande filur.
Du kommer ej att ångra dig!

056: Badkrukor.

Det finns ingenting att skriva om badkrukor. De existerar ej. Iallafall inte enligt min väldigt omfattande storkonversationsmsnundersökning (vilket ord!).
Och självklart stämmer alltid mina undersökningar, alltid. Alltid. Så alltså, badkrukor existerar ej. Visst, de som bara ligger och solar på stranden må se ut som badkrukor för en beskådare.. Men även dessa går alltså dit igen, i smyg, och badar senare. Busted!
Lalalalallaaaa.

Svejs!

055: Brinnande tortilla.

En del av oss har konstiga matvanor. Detta kan bero på kulturella skillnader, i t ex Örebro verkar det som att man lägger tortilla-bröd på stekpanna före ätning. Detta verkar såklart, för oss andra, helt otänkbart men eftersom detta skall vara en mångkulturell blogg (tydligen) skall detta också tagas upp.
Allas våran Özgün har dock en viss tendens att glömma sätta dit stekpannan innan han lägger på brödet. Detta resulterar i att tortillabrödet ligger där, alldeles ensamt på pannan. En viss värme uppstod, en viss kemi mellan brödet och pannan. Ännu mer värme uppstår och snart brinner hela brödet. Poff.


054: Roger.

AKA M3. Maka tre.
Roger gillar manga, speciellt en liten karaktär vid namn Mello. Mello är en svarthårig liten filur som, på Rogers visningsbild, ser mycket sorgsen ut.
Rogers största intresse är apor. Han gillar apor, speciellt orangutanger. Han skall starta en rädda Aporna-fond, dit man kan skänka pengar. Lasses glassfond ligger på samma fondbolag.
Bill misstog Rogers kön, därav namnet.
Roger, Sallad och jag är gifta. Det är positivt.

Hej Roger!
SPIDEY SAVES THE DAY. (Nej, den meningen hade ingenting med inlägget att göra.)

Roger är en transa, därav makA.


RSS 2.0