107: Kristen Stewarts öron.

Jag såg en näsa på Pågatåget igår, den satt jag och stirrade på i tjugo minuter, den var så perfekt. Denna näsas motsvarighet i öronform skulle mycket väl kunna vara Kristen Stewarts öron. Dessa öron är så perfekta ett par öron kan vara. De är, åh, så asymmetriska, de har en perfekt, lite spetsig form, och de hör bra, inte minst när hon är vampyr. Öronen syns inte så mycket i Twilight-filmen, så om ni vill taga en närmre titt på hennes vackra öron (you should!) bör ni se filmen In the Land of Women från år 2007.

 

Hej så länge.


106: Fjortisar.

Fjortisar är vad man kan, och bör, kalla kreativitet. Deras sätt att utföra kroppsmålning ligger i samma klass som Mona Lisa. Hur de varje år ritualväljer samhällsprogrammet samt högt, men ack så målsäkert, yttrar sina åsikter på stan så att varje liten barnrumpa hör, det tyder på förtjänande av plats i regeringen. Deras missbrukande av gummiband visar framåtsträvande samt trendsättande, men också, även här, på kreativitet. De gynnar inte bara de svenska klädkedjorna H&M och Gina Tricot, de sätter även de hemlösa alkoholförtärarna i sysslor. Detta är vad man kallar gynnande av samhällets alla klasser. De ger alla en chans, en chans att tjäna en slant, för framtida förtäring. Vi kan inte göra någonting annat än att älska fjortisar!

105: Varför det ej bör finnas belysning i skogen.

Det bör ej finnas belysning i våra skogar. Detta stör naturens dygnsrytm, vilket inte är bra. I mörka skogar hade inga skumma och läskiga människor befunnit sig, då de ej ser bättre än någon annan. Det hade alltså inte på något sätt varit farligare att gå i en sådan här mörk skog än i en upplyst. Att en skog är upplyst gör människorna ej upplysta, då upplysning av skogar bringar ut människorna till skogen om nätterna vilket leder till trötthet på skoltid, vilket leder till icke-vetande, vilket leder till ett osmart Sverige.

Slå isönder en skogsstigslykta - för Sveriges bästa!


104:

Här kommer ett inlägg bara för att ni inte vill, samt för att det vore coolt med en "September 2009"-länk i högermenyn. Nu är där en sådan. Mission accomplished.

RSS 2.0