083: Läskiga nallar med bara ett öga.

Egentligen är alla nallar läskiga, då de har båd ögon och näsa. Öron och mun. Men ändå bara sitter de där, stumma och stilla. Man får en känsla av att de sitter där, med massor av hemlig information i huvudet. I sina hjärnor. För vem har någonsin bevisat att nallar ej är vid liv? Visst, de kanske inte har något liv, men de kan mycket väl leva. Vem har egentligen ett liv om de bara sitter där och tittar? Nej, just det.

Alltså är nog varje nalle här i världen en del av en jättestor spionorganisation som samlar in så mycket information som möjligt om det mänskliga släktet. Man skulle kunna likna dessa nallar med de vita mössen.

Enligt många kanske lite av läskigheten beror på att ena ögat är borta, men det är faktiskt endast till vår fördel. Det säger sig självt att ens synförmåga försämras gravt om man blivit av med sitt ena öga. Likaså gäller det med nallar. De kan alltså inte samla in lika mycket information om mänskligheten som de "vanliga", tvåögonhavande nallarna kan. Ändå bör vi frukta dem. En hel del. Skratta bäst som skratta sist.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag syftar först och främst på nallarna de säljer på Alvglans.

2009-06-29 @ 22:31:48
Postat av: lasse

nallar <3

2009-07-02 @ 21:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0