069: Överdriven förtäring av druvsocker med mangosmak.

Gott? Ja.

Mättande? Typ. (Ja.)

Får man snabbt energi? Ja.

 

Så varför inte? Varför inte göra överdriven förtäring av druvsocker med mangosmak till en vana? Nej, precis. Precis. Precis. Hrmpff, ja. Nu blev detta ointressant då det inte finns några motargument.. Vänta lite.

Jag verkar inte hitta någon motargumenterare. Det behövs nu hjälp från högre krafter. KPwebben.

 

Amen, vafan. >.>''' Nej, det finns verkligen ingen som kan säga någonting dåligt om Överdriven förtäring av druvsocker med mangosmak. Skam på er!


Kommentarer
Postat av: Bengan

Jag säger till om jag hittar något negativt.

2009-06-15 @ 18:12:57
Postat av: Kent.

SEHR GUT, bengan, sehr gut!

2009-06-15 @ 18:13:33
Postat av: Özgun

Kan inte överdriven förtäring av druvsocker skada organen, typ? Inte alla men några kanske? Typ som... Gallblåsan t.e.x.x.x.x ?



W/E

2009-06-15 @ 18:14:14
Postat av: Berra

Att druvsocker borde vara av druvor INTE av mangos!

^^

2009-06-15 @ 18:14:38
Postat av: Kent.

Nehmen, se där! Det är druvsockerförtären själv som kommer med motargumenten!

2009-06-15 @ 18:15:26
Postat av: Özgun

vad vet jag? Inte mycket. Men några biverkningar får man säkert av överdriven förtäring av drucsocker med mangosmak (eller vilken smak som helst)



Jag börjar känna mig ganska varm just nu... Kanske pga av att blodet kokar av extra socker.. (?)

2009-06-15 @ 18:19:46
Postat av: Kent.

Håhåååå :3 Detta lär bli intressant, du blir le druvsockeexperiment! :D

2009-06-15 @ 18:34:30
Postat av: lasse

kommenterar

2009-06-16 @ 00:05:50
URL: http://nattdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0