079: Vargar.

Vargar är några riktigt mystiska varelser. Folk brukar klassificera dem som djur, alltså att de lever. Men själv tror jag att de gör så mycket mer än lever. De lever något ypperligt, de lever på någon grad så mycket högre än vad vi någonsin skulle kunna förstå.

För visst är det mystiskt.. Kanske är vargen du nyss såg i skogen egentligen ingen varg? Kanske är det din granne? Kanske är din granne en skepnadsskiftare? För visst måste man koppla så många inlägg som möjligt till Twilight?

Dessa är i sådana fall spioner, då de tänker tillsammans på en mycket hög nivå. Därför kan de tillsammans ses som ett mycket högt väsen. Någonting högt vi ej kan kontrollera.

I vilket fall som helst är de riktiga vargarna det vi tror att de är, för om de är vargar så är de ju vargar. Det mystiska, det läskiga, är att vi inte riktigt vet vilka som är vargar och vilka som.. inte är vargar. Vilka som är skepnadsskiftare. Sedan när de skiftar form är de helt plötsligt blottare också, för vem orkar bära med sig kläder när man är i vargform? 

 


Kommentarer
Postat av: Janne

exakt, min granne är säkert en skepnadskiftare! jag är säker ><

2009-06-25 @ 19:38:34
Postat av: Berra

hehe

2009-06-25 @ 19:41:52
Postat av: Bengan

Nej, man måste inte koppla så många inlägg som möjligt till Twilight. Men det finns ju inget som hindrar det.

2009-06-25 @ 22:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0