070: Det läskiga i att skaka en läskflaska och sedan öppna den.

Det finns mycket roligt med att skaka en läskflaska för att sedan öppna den, skum är roligt. Det är roligt när det sprutar åt alla håll och man känner hur det blir mindre och mindre kvar till en själv.. Man känner att man delat med sig, delat med sig av det goda. Till det utom, till allmänheten. Till materiel. Till gräs, till blad och till de små koldioxidpartiklarna i luften. Till de små kvalsterna på marken, till molnen som snart kommer taga upp lite av just den läsk du precis sprutat ut. Det är en trevlig känsla, det där. 

Detta inlägg skulle dock handla om det läskiga i att skaka en läskflaska och sedan öppna den. Självklart är allt väldigt läskigt då det är just läsk vi pratar om, men läskig är också ett adjektiv. Ett inte så positivt sådant.

Så vad kan vara läskigt med att skaka en läskflaska och att sedan öppna den? En väldigt törstig person skulle kunna känna att den läsk man sprutade ut gick helt åt spillo. Det finns också de människor som inte gillar läsk överhufvudtaget, och varför skulle dessa människor ens gilla att hålla en läskflaska i sina händer? Det finns också människor som är allergiska mot olika material, läskflaskor är alla gjorda av något material.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Man kan vara rädd för att bli kladdig?

2009-06-16 @ 19:54:08
Postat av: Kent Curråsys.

Det har du rätt i, Bengan ;)

2009-06-16 @ 20:42:59
URL: http://lazylinepainter.blogg.se/
Postat av: Kent Curråsys.

Det har du rätt i, Bengan ;)

2009-06-16 @ 20:43:38
URL: http://lazylinepainter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0