037: Dans.

Jag lät en okänd människa på Omegle välja detta ämne åt mig, trefvligt. Någonting som är minst lika trefvligt är att de lagt till någon sorts funktion där så när främlingen skriver står där "Stranger is typing...". Det kanske har varit så länge, men jag märkte det idag. Och det är en väldigt bra funktion.
Men, låt oss nu tala om dans. Det finns väldigt många danser, det finns massor av danser. Jag tänker ta upp några stycken.
Luftgitarr - Ja, den stod med i en lista över danser, på wiki. - Luftgitarr är oftast en improviserad solodans, men kan också utföras i grupp. Det råder delade meningar om huruvida även mimande som inbegriper icke gitarrliknande instrument bör räknas in i begreppet eller ej. Det förekommer framträdanden med luftgitarr rakt igenom, men vanligt är också att de karaktäristiska gesterna används som variationsfigurer i andra danser, såsom discodans. Varje år hålls världsmästerskapen i luftgitarr i finska Uleåborg.
Dubbelbugg - Dansas av tre personer, företrädesvis av en herre och två damer. Dansen uppkom genom att det på 80-talet var brist på herrar som ville dansa. Man kom då på att en kille ju kunde dansa med två tjejer samtidigt.
Headbanging - Headbanging innebär att man rör huvudet upp och ner, ofta i samband med lyssnande av hårdrock och heavy metal. Det syns mest om personen har långt hår. Man kan även snurra huvudet som en "fläkt", vilket är vanligare i lite snabbare, piskigare metal såsom black metal samt death metal. Den stereotype hårdrockaren målas ofta upp som långhårig headbangare.

Det var allt för idag.

Kommentarer
Postat av: Bengan

Det käns lite player-varning med dubbelbugg.

2009-05-16 @ 12:23:46
URL: http://tisdagsbarnet.blogg.se/
Postat av: lasse

kommenterar

2009-05-16 @ 12:41:37
URL: http://nattdagbok.blogg.se/
Postat av: Anna

FAN VILKEN COOL FRÄMLING.

2009-05-16 @ 20:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0