034: Telefonkiosker.

Ni vet alla vad en telefonkiosk är.
Telefonkiosker är egentligen rätt så praktiska, speciellt way back i imperfekt då inte så många hade mobiltelefoner. Då kunde man lätt och enkelt ringa från en telefonkiosk för att meddela vart man var, tror jag. Det måste ha varit skönt, att vara onåbar.
Fast det är en sak, som jag aldrig förstått. Kan man ringa till en telefonkiosk? För alltså, i vissa filmer så gör de det. Och det skummaste av allt, är.. Alltså, hur vet de att den personen de skall ringa till är vid just den telefonkiosken just då? Och hur fick de tag i numret till telefonkiosken? Det måste vara en ren slump att de lyckas få tag på rätt person, så därför verkar det rätt idiotiskt att ringa till en telefonkiosk då man inte alls vet vart personen i fråga befinner sig. Så det tycker jag att ni skall sluta upp med.
Åhåh, jag har sett en film som helt utspelade sig i en telefonkiosk. För kolla, det var en snubbe som gick. Förbi en telefonkiosk. Och så ringde det, och så svarade han. Så var det en helt skum röst som började hota honom och allt sådant, han fick inte gå därifrån för då skulle han bli skjuten. Den skumme typen satt i ett av fönstrena som omgav telefonkiosken (typ hundratals) och så hade han en pistol, och bra sikte. Så den utsatte personen rörde sig, såklart, inte. Men så kommer det massor av poliser och tv och fru och älskarinna och massor av sådant shit och så händer det massor av saker och så tror de att de fått tag i personen men sedan i slutet visar det sig att de inte har det. Läs inte överstående stycke om du inte vill veta hur det går, i filmen.
Sveriges telefonkiosksantal har minskat gravt de senaste åren.
Hejdå!

Kommentarer
Postat av: heddan

*KOOMENTERAR

2009-05-13 @ 20:08:22
Postat av: Bengan

Bra att du säger att man int eska läsa ovanstående stycke om man inte vill veta. Vill du att man ska läsa ilägget nedifrån och upp?

2009-05-13 @ 20:10:46
URL: http://tisdagsbarnet.blogg.se/
Postat av: Lisa

DEN FILMEN HAR JAG SETT.

2009-05-13 @ 20:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0