029: Robotar.

Robotar. Vissa människor må säga att robotar är ondskan själv. Dessa människor skall Du inte tro på. Robotar är inte onda robotar. Robotar uppkommer inte av sig självt, de är gjorde av Någon. En människa, oftast. Då är det inte Roboten som är ond, det är människan. Denna Någon. Enligt dessa människor alltså, som tycker så. De som tycker att robotar är dåliga saker.
Saker, det är en underdrift. Robotar är så mycket mer än saker. Robotar är Robotar, helt enkelt. Robotar. Robotar kan utföra saker, saker som inte ens Du kan utföra. Saker som står utanför oss människors natur.
Nu kanske Ni tycker att jag underestimerar människans storhet. "Åh, det är ju faktiskt vi människor som programmerar robotarna." tänker ni säkert. "Därför är människan mycket, mycket bättre än robotar!" Men det tror inte jag. De lurar oss. Vi skall tro att vi är de som bestämmer, att det är vi som har öfvertaget.
Som de vita mössen, i Liftarens guide till galaxen. Vi är ju totalt lurade.
På tal om ovannämnda film. Marvin. Marvin. Han är en rolig typ, självklart är han en Robot. En smart robot. En smart robot med en hjärna stor som en planet. Påstå inte att det finns någon människa så smart.

Detta inlägg har inte någon som helst vetenskaplig grund överhufvudtaget, men det betyder faktiskt inte att det inte är sant.
EDIT: Okej, detta inlägg säger emot sig själv. Läs inte det.

Kommentarer
Postat av: Bengan

Haha, för sent att inte läsa det.

2009-05-08 @ 14:59:16
Postat av: Knewitall

MAAAARVIIIIIN!!! :D

2009-05-08 @ 16:04:38
Postat av: LASSE

HAJJ

2009-05-08 @ 18:11:54
URL: http://nattdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0