095: Praktisk återanvändning av batterier.

Vad gör folk med gamla batterier? De slänger iväg dem. Bara sådär. I bästa fall i en batteribox, men inte allt för ofta.
Ingenting ont om batteriboxarna, de är bra. Men vart tar batterierna vägen sen? De tar plats, är till ingen nytta. Detta fick mig att tänka, vad kan man göra med batterierna?
Jo, en perfekt lösning hade varit att skicka dem till Afrika. Där hade de varit praktiska byggstenar, till fina hem. Fina hem med fint mönstrade väggar, väggar beprydda av Duracellkaniner, Nikon- och Konnoclogos. Väggar som inte rasar av en vind, och väggar som inte släpper in för mycket värme.
Batterierna hade ej varit miljöfarliga att transportera till Afrika, då deras form är mycket praktisk. Batterierna kan rulla dit, via Autobahn och Galapagos.

"-Kyrkan lät mig inte spela fotboll."

Kommentarer
Postat av: Janne

hahahaha, lol!

2009-07-18 @ 18:56:41
Postat av: Karl

Nej, jag tror inte riktigt så. Hur ska dom transporteras genom sverige? Det hade blivit många som hade snubblat på batterierna som rullade efter vägarna. Och hur skulle dom i Afrika få stopp på dom när dom kommer i ilfart ner från europa? Hmm, och sist, hur skulle batterierna stå still utan att rulla iväg från väggen? (8

2009-07-20 @ 11:13:00
Postat av: Anonym

Många afrikaner har inte någon toalett att utföra sina behov på. Denna fina återvinning hade löst även detta problem, då deras torkade avföring (både no1 och no2) hade fungerat utmärkt som klister.

Det hade inte heller varit något problem att stoppa batterierna när de kommer, då de kommer i grupper (dvs inte alla på en gång). Batteriernas hastighet saktar även ned något vid Galapagos.

2009-07-20 @ 11:25:18
Postat av: Karl

Jaså...

2009-07-20 @ 11:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0