103: Mot ett sjukt Sverige.

Nu kan det vara en hälsofara att bara gå ut på gatan, bland folk. Folk som hostar och nyser, andas och tjuter. Inte kan man se skillnad på vilka som är sjuka, och vilka som inte är det. Vem som helst kan gå runt och bära på en förkylning. Och hur lätt smittar inte en förkylning?
Det bästa hade, såklart, varit om dessa förkylda människor hade stannat hemma. Där tillfrisknar de och kan snart taga sig ut på gatorna igen. Men tyvärr kan inte alla förkylda människor stanna hemma sådär, förkylning anses inte som någon vidare allvarlig sjukdom. Men vad hade hänt om hela Sveriges befolkning blev förkyld samtidigt?
Därför tycker jag att folk som är förkylda, men som ändå går ut på stan, måste bära syrgasmask. En dykarutrustning. Det hade varit hur bra som helst, då de inte på något sätt då skulle kunna smitta någon!
Nu tänker ni säkert att "Herregud, vad läskigt det hade varit med dykarmänniskor på stan!" och där har ni kanske rätt, det finns folk som skulle anse det vara läskigt. Men där har jag också ett förslag, alla förkylda människor (dvs de med dykarutrustning) hade varit tvungna att ha på sig ett hårband, ett spänne, som går runt huvudet. Mitt på huvudet, där uppe, sitter en stor orange morot fastspänd. Den skulle göra att man såg de förkylda människorna på långt håll, och därför förbereda sig så att man inte blir rädd för dykarmänniskorna.
Dykarutrustningarna skulle kunna köpas på Apoteket, till varje utrustning får man en morot.

Säg ja till ett friskare Sverige!

Kommentarer
Postat av: Ronny

Om man inte gillade folk och hadde ett sånt spänne skulle ju många hålla sig på avstånd. Praktiskt på mer än ett sätt! :O

2009-08-18 @ 19:27:43
Postat av: elin

Herregud, vad läskigt det hade varit med dykarmänniskor på stan! o.o

2009-08-20 @ 21:50:59
URL: http://elineri.blogg.se/
Postat av: Lasse

Lasse har varit duktig. Lasse har stannat inomhus. Men Lasse ska smitta folk på skolan på måndag. host

Heheheheh

2009-08-28 @ 13:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0