101: Tygblommor.

För att tygblommor skall växa behövs inget vatten, då tygblommor ej växer. Tygblommor vissnar inte heller, då de ej är levande i samma grad som vanliga blommor - de är levande på en ack så mycket högre växel. För att vara en blomma, en blomma som trivs i alla väder, i alla kläder och hos alla fäder - behövs en åh så hög intelligensnivå. Tygblommor är hajare på marknadsföring, då de kan överleva på uttorkade ställen utan gurkor. På detta sätt är de också högt medvetna om miljön och dess tillstånd då de ej bidrar till någon utsläppning av avgaser (från gurkflygplanen - läs inlägg numero 100). Tygblommor är stommen till ett grönskande samhälle även på icke-grönskande mark. Då tygblommor ej har någon (offentlig) näsa överlever de till och med i galna fyllegubbars framsäten. Även då fyllegubbarna fifflar med kriminella saker i baksätet skvallrar ej tygblomman då de är av hängiven och trogen natur. När fyllegubbarna senare krockar (av fyllan) överlever tygblomman utan en skråma. Tygblommor går sedan lätt vidare i sina liv för att sprida glädje till någon annan - ej krockad - människa, då de ej är långsinta.

Pga dess ingredienser är tygblommor lätta till vikten och bäres lätt med vart än vinden för tygblommehavaren. Alla har rätt till varsin tygblomma!

 

Dagens inlägg avslutas med ett fint ordspråk från Lisas och Fridas sida: "Även våldtäktsmän har rätt till tygblommor, men mycket annat har de inte rätt till."

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Ronny och Frida

Så sant så :'D



Till och med en läskig våldtäktsman har rätt till en tygblomma. Tygblomman trivs i de flesta sällskap!

2009-08-12 @ 21:05:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0