005: Hihigju.

Jag hoppas att Ni alla redan vet vem den legendariske Hihigju är, men om Ni fortfarande lever i ovisshet om ämnet är detta inlägg som sytt för Er!

Det var en solig junidag i början på april år 1979 som allas våran glade Hihigju föddes. Denna födelse ägde rum i en liten, liten lada i en liten, liten by på gränsen mellan Nord- och Sydkorea. I denna lada, som också skulle kunna kallas stall, befann sig Hihigju, Hihigjus mamma (hon var korean) och Hihigjus pappa som var japan. Där befann sig alltså inga djur (förutom människor och koreaner) som höll upp värmen i stallet. Detta ledde till att familjen senare flydde till en annan by, lite längre bort på gränsen.
I denna andra lilla by växte Hihigju upp. Han fostrades hårt av sin fader som tvingade honom att börja spela dragspel på sin femårsdag. Varje morgon åt de nudlar för att sedan gå ut på risfältet och titta på ris.
När Hihigju var sju år började han i en pojkskola i Nordkorea. Där gick han tills han fyllde tolv.
När han fyllde tolv kom hans tills dess okända farbror på besök och tog med honom med hjälp av hot och tvång till Sydkorea. Där fick Hihigju bo på farbroderns gård där han matade får dagarna i ända. Detta tyckte Hihigju inte tillförde något speciellt till sitt framtida liv och flydde därför från gården vid 14 års ålder.
De senare fyra åren levde på de bördiga fälten i Sydkorea. Där hittade han ett träd som han satte sig under för att vila.

Och sen kom en period i ett liv där det just inte hände någonting...

Nu är Hihigju iallafall 30 år, har en fru vid namn Ninigju och ett barn som heter Chichigju. De bor nu på hemlig ort pga Hihigjus farbror som fortfarande är lite halvt ilsken för att fårna dog. Tjänar bra, det gör han som världskändis på internet. Hans stora genombrott kom då han bröt sig in i Akinators hjärna och där är han nu för att stanna!
Det vilda kändislivet har ju dock lett till en och annan komplikation, exempelvis finner man på vissa foton en liten koreansk bebis med ett gubbansikte som bara verkar ha dykt upp ifrån ingenstans.
Trots allt lever han nog ett rätt så lyckligt liv i det gröna!

Hihigju hälsar.
Svejs.


Kommentarer
Postat av: Joakim (du vet vem jag är)

2009-04-14 @ 19:47:19
Postat av: Anonym

Hihihju är konstig :O

2009-04-14 @ 19:48:00
Postat av: ERIKA.

NEJ, muslim, Hihigju är en FÖÖÖÖREBILD!!!! :'D

2009-04-14 @ 19:52:58
URL: http://lazylinepainter.blogg.se/
Postat av: Lisa

HAHA :'D

Hihigju i allas våra hjärtan!

Men jag visste inte att han hade en läskig farbror o.o

SKA VI DÖDA HONOM?! >:D

2009-04-14 @ 20:04:20
Postat av: Lisa Y.

Hm hm ^^

HAN HAR EN LÄSKIG FARBROR SOM LISA SKREV

2009-04-14 @ 20:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0